Отборите на Тотнъм и Ювентус се изправят един срещу друг в дългоочакван мач-реванш от осминафиналите на Шампионската лига. Първата среща в Торино завърши при резултат 2:2, което дава предимство на английския представител. В лагера на "Старата госпожа" обаче са твърдо решени да постигнат подвиг насред митичния "Уембли".

Почетино преди реванша с Ювентус: Мечтател съм, не се задоволявам с нещо минимално

Почетино преди реванша с Ювентус: Мечтател съм, не се задоволявам с нещо минимално

"Трябва да се чувстваме свободни, да се наслаждаваме на мача"

Английската столица със сигурност не е сред най-приятните дестинации за "бианконерите". В клубната си история Юве няма победа в Лондон. Основни играчи на тима като Джорджо Киелини и Блез Матюиди обещаха, че първенецът на Италия ще атакува от първата минута. Офанзивната им мощ пък ще бъде с една идея по-силна, тъй като в игра за важния двубой се завръща Гонзало Игуаин.

Масимилиано Алегри обаче ще трябва да се оправя без други ключови фигури - Федерико Бернардески, Хуан Куадрадо и Марио Манджукич.

Игуаин на линия за двубоя с Тотнъм

Игуаин на линия за двубоя с Тотнъм

Алегри определи групата на Ювентус

От ръководството на Тотнъм елегантно се опитват да избегнат журналистическия интерес. Мениджърът Маурисио Почетино призова своите момчета да се почувстват освободени и да изпитват наслада от футболния сблъсък. "Шпорите" са убедени в постигането на крайния успех.

Домакините ще имат проблеми в защита, където основни титуляри като Тоби Алдервейрелд и Серж Орие пропускат мача. До последно под въпрос пък ще бъде белгийският национал Муса Дембеле.

Буфон гони рекорд на Касияс в Шампионска лига

Буфон гони рекорд на Касияс в Шампионска лига

Вижте какъв е той

За последно Тотнъм се окъпа в европейска слава през 1984 година, когато спечели Купата на УЕФА след победа с дузпи срещу Андерлехт. Последният значим международен трофей за Юве е Шампионската лига през 1996 година.

Главен съдия на срещата е Жимон Марчиняк от Полша с помощници Павел Соколницки и Томаш Листикевич. Допълнителни асистент арбитри са Павел Ракчовски и Томаш Мусиал. Четвърти рефер е Радослав Сиейка.

Даниеле Ругани: Трябва да атакуваме Тотнъм още от първата минута

Ругани: Трябва да атакуваме Тотнъм още от първата минута

"Имаме чудесна защита"