Затвор за 10 месеца за побой над клиенти на дискотека. Мъжът с инициали Ц.Т. постигна споразумение с Районна прокуратура - Оряхово, съобщиха от прокуратурата.

Късно през нощта на 09 октомври 2016 г., в дискотека "Кафе Клуб Орбит" в село Селановци, област Враца, подсъдимият набил клиентите на заведението. Престъплението било извършено с още петима обвиняеми, както и в съучастие с други неустановени по делото лица,.

От побоя двама души са с леки телесни повреди - контузни рани, оттоци, кръвонасядания. Подсъдимият нанесъл удари и на бармана, ритал столовете в помещението и се държал арогантно. Съдът е одобрил споразумението, което има характер на влязла в сила присъда. Наказанието ще се изтърпява при "общ режим".

Припомняме, банда е организирала брутална саморазправа заради стар конфликт. По думите на собственика на заведението, нападателите са от Мизия.

"Колата спира по средата на пътя, слизат 10 човека и почват да бият, след това излизат навън и почват да бият хората на излизане без никаква причина." - разказа месец след инцидента собственикът Гошо Маринов.