19-годишен младеж от варненското село Щипско вкара четирима свои приятели в болница, след като се обърна по таван в нива по пътя между Вълчи дол и Суворово, съобщи "24 часа".

Няма опасност за живота на ранените. Неопитният шофьор се отървал без никакви наранявания.

При навлизане в ляв завой младежът изгубил контрол над автомобила и излетял от пътя. Причината била несъобразена скорост.

Постарадалите са - младеж на 20 години, който е със съмнения за фрактура на гръбначни прешлени и луксация на рамо, друг 20-годишен младеж е с контузия на гръден кош и подмишница, 22-годишен техен приятел е с контузия на гръден кош и ляво рамо, а 18-годишна девойка е с комоцио и контузии по тялото.

За едно денонощие са пострадали още трима души, сред които и 8-годишно дете. То е блъснато в Провадия след като изскочило внезапно на пътя и 23-годишният шофьор не успял да реагира. Оказана му е медицинска помощ и е освободено за домашно лечение.

53-годишна варненка пък се заби с пежото си в дърво по пътя Варна-Бургас, близо до варненското село Приселци. Все още не е ясна причината за катастрофата, по данни на полицията дамата се отклонила вдясно и спряла в крайпътни дървета. При преглед в болница са установени контузии по тялото без сериозни травми и фрактури.

При друг инцидент 63-годишен варненец сблъсна 24-годишна пешеходка при ляв завой на кръстовището на улиците "Мир" и "Студентска" във Варна. Жената пресичала на пешеходна пътека. Откарана е в болница с фрактура на кост на лявото ходило.