Тодор Василев, известен като DJ Теди Джорджо, се оплака от полицейско насилие. Той си е извадил медицинско свидетелство, според което е с комоцио и множество наранявания по тялото. В момента се лекува от нараняванията във варненската болница "Св. Анна"

Пред Нова телевизия той разказа, че е отишъл в полицията в Добрич в неделя около 4 часа сутринта, за да се информира за свои познати, задържани при сбиване в заведение. Твърди, че малко по-късно той също е задържан насила от полицаите и то пред свидетели.

"Поискаха да дам показания. Казах на полицая, че ако искат показания, да ми изпратят призовка по съдебния ред и ще отида да дам. В мига, в който казах това, ми сложиха белезниците. Вкараха ме с голяма сила в полицейското управление. Удариха ме с крака в лицето. Изпаднах в безсъзнание, след което се събудих в една стая. Там продължиха да ме обиждат и извадиха една голяма бухалка, с която ми нанесоха три големи удара, след което отново изгубих съзнание", разказа DJ Теди Джорджо.

От полицията в Добрич са започнали вътрешна проверка по случая. Иззети били и видеозаписи.

Адвокатът на Тодор Василев заяви, че това е фрапиращ случай на полицейско насилие. По думите му, полицаите не са имали никакво основание да го задържат. Според него най-вероятно се касае за лична неприязън към клиента му, която е прераснала в безпричинен побой.