Двама души са арестувани след гонка в центъра на София. Това съобщава NOVA, като цитира свои източници. Няма пострадали. 

Шофьорът е отказал да се подчини да соре за проверка от полицията и започнало преследване. В колата пътували двама души - шофьорът на 24 г. и негова спътничка на 23 години, които са задържани.

Три коли са били ударени при преследването

Иззети са вещества, на които предстои да се направи експертиза.

Шофьор без книжка си спретна гонка с полицията в Разград

Шофьор без книжка си спретна гонка с полицията в Разград

Водачът блъсна полицейски автомобил

Шофьор си спретна гонка с полицията в Разград. Около 04:15 часа тази сутрин полицейски патрул подал стоп сигнал на преминаващ автомобил. Шофьорът на превозното средство обаче не се подчинил. Той ускорил и се насочил към изхода на града.

Започнало преследване. Шофьорът на леката кола изгубил управление на автомобила. Превозното средство излязло от пътното платно и се ударило в дърво. От удара автомобилът се върнал на шосето. В този момент патрулката, предприела преследване, се блъснала в задната част на катастрофиралата и без светлини кола.

При инцидента няма пострадали. Нанесени са обаче значителни материални щети на двата автомобила.

20-годишният водач няма шофьорска книжка. Той отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотици. Шофьорът направил самопризнания, че употребява дрога.

Младежът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано следствено дело.