"Гребеца е момче за всичко". Това заяви пред News.bg бащата на покойния Юлиян Лефтеров, за чието убийство пред Софийския градски съд отговаря Любомир Димитров-Гребеца.

Лефтеров за пореден път сподели убеждението си, че в случая е замесен и чичото на сина му- Александър Чонков. "Той е в дъното на всичко", каза почерненият баща. Лефтеров и друг път е казвал, че синът му е имал връзка с леля си, съпругата на Чонков.

Днес, стана ясно, че Софийският апелативен съд отмени решението на долната инстанция за предсрочно освобождаване на Гребеца.

Апелативният съд остави Гребеца от "Наглите" в затвора

Апелативният съд остави Гребеца от "Наглите" в затвора

САС окончателно отмени решението на СГС

Съдът полага усилия да разпита, чрез видео-конферентна връзка, лелята на покойния, която е в Канада. Въпреки че и днес часът на заседанието бе определен, като се има предвид часовата разлика, канадските власти отново не бяха осигурили свидетелката и делото беше отложено.

Лефтеров коментира и сагата около искането на Гребеца да излезе предсрочно от затвора, където излежава присъда по делото "Наглите". Той заяви, че не се притеснява, че може да му се случи нещо, ако част от "Наглите" са на свобода. Дори щял да изпита радост.

"На мен ми се случи вече, нямам от какво да се притеснявам", посочи той, визирайки смъртта на сина си. Лефтеров обаче предупреди: "Има и по-опасни от тези хора, по-безскрупулни. Имало "по-голям садист. Имам предвид себе си", поясни той.