Баща нахлул в гимназията по изкуства в Плевен и нападнал две момчета, които се спречкали със сина му. Пред Нова телевизия говорителката на Окръжната прокуратура в града обясни, че мъжът е осъждан. Пред Темида той е отговарял за икономическо престъпление, като вече е изтърпял наказанието си.

След като набил учениците, Милен Антов изчезнал и се издирва. Родителите на пострадалите деца се притесняват, че биячът може да избяга от наказателна отговорност.

Бащата на бития Георги – Антонио Димитров, обяснява, че няколко пъти Антов е ходил в психодиспансер в Ловеч, за да се измъкне от правосъдието.

Другият пострадал ученик разказва, че Милен Антов взел стола и го счупил в гърба му. Инцидентът е станал вчера. Учителката се опитала да спре разбеснелия се баща, но той посегнал на другото момче и забил юмрук в лицето.

Двамата пострадали ученици – Мартин и Георги, са дали показания в полицията. Агресията на бащата се проявила, след като синът му Цветан се оплакал от Мартин и Георги, които били по-големи от него. Цветан е 7 клас, а Мартин и Георги – в 9-ти клас. Милен Антов нахлул в училището от аварийния вход, където няма охрана.

Само една ограда деляла училището от Първо Районно управление, но охраната на школото не повикала полиция.

БиТиВи допълва, че на Милен Антов е повдигнато обвинение за побой над непълнолетни по хулигански подбуди. Появили се информации, че след инцидента Антов се е отправил към психиатрична клиника в Ловеч.

Бащата на Георги смята, че охраната на училището е реагирала неадекватно, след като извела мъжа, без да съобщи за инцидента. Той твърди, че Антов има четири висящи дела. Бащата на пострадалото момче изрази надежда правосъдието да си свърши работата и децата да не бъдат застрашавани от потенциално опасни хора. Директорката на училището щяла да вземе мерки за по-строга охрана на входовете.