Полицията във Велико Търново издирва изчезнала ученичка.

Изчезналото момиче - Теодора Василева, е седмокласничка в средното училище "Емилиян Станев" във Велико Търново, съобщи "24 часа".

Сигналът е подаден от майката на детето в 15.10 часа вчера, 15 юни. В сигнала жената обяснила, че за последно е разговаряла с дъщеря си по телефон около 14 часа.
Момичето казало, че отива при своя приятелка. След това обаче телефонът на момичето спрял да отговаря. Момичето не се е прибрало в дома си във Велико Търново.

Семейството е живеело до скоро в Плевен. След това се преместили в Велико Търново. Поради това полицаите в Плевен също са предприели действия по издирването на момичето.

По думите на началника на Областната дирекция на МВР в Търново комисар Димитър Машов полицаите работят по случая, но до момента момичето не е установено. Той обясни и че ученичката до известен период е поддържала връзка с баба си, но и тя не я е виждала.

Предполага се, че е възможно момичето да е избягало от дома си, защото имала проблеми в семейството.

Съучениците на Теодора също са загрижени - те са разпространили информация за изчезването ѝ в социалните мрежи.

Теодора е висока 1.64 м. Последно тя е била облечена с дънки и бяла тениска с надписи.

Всеки, който има информация за изчезналото момиче, може да съобщи за това в районните управления на МВР в страната, както и на спешен телефон 112. Номерът на централата на Областната дирекция на МВР във Велико Търново е 062 / 662-662. Телефонният номер на централата на МВР е 02 / 9825 000.

СДВР издирва възрастна жена

СДВР издирва възрастна жена

83-годишната жена е видяна за последно около 13 часа вчера