Мъж прободе двама на кръстовище в София. Столични полицаи изясняват факти и обстоятелства около инцидента, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигнал за постъпили в болнично заведение двама мъже на 42 и 45 години с прободни рани е бил получен в полицията малко след 18 часа тази вечер. По данни на пострадалите, на кръстовището на булевардите "Никола Габровски" и "Г.М. Димитров" възникнал скандал между тях и пресичащ мъж, който ги нападнал и им нанесъл нараняванията.

Потърпевшите сами се придвижили до болницата, където са настанени за лечение.

Двама мъже (на 42 г. и 45 г.) са приети в СО на УМБАЛ "Св. Анна" - София АД след като са били нападнати и намушкани с нож в столичния квартал "Дианабад". Това съобщиха от болничното заведение.

Единият е намушкан в корема, а другият - в корема и в рамото.

Към 21 ч. в Клиника по хирургия са приключили операциите на двамата мъже (45г. и 42 г.) намушкани с нож в столичния квартал "Дианабад". И двамата са стабилизирани и хоспитализирани в КАИЛ на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД.

При единият пациент порезната рана в областта на корема е била с дълбочина повече от 10 сантиметра. При другият пациент нараняването в областта на корема също е било сериозно. И двамата са били с по-леки порезни рани в областта на раменете.

Столични полицаи са предприети действия по издирването на извършителя. Работата по изясняване на фактите и обстоятелствата по случая продължава.