Ученички обвиняват треньора си по джудо в едно от спортните училища в София, че е блудствал с тях. Сигналът е подал един от родителите пред Нова телевизия.  

Твърди се, че блудствените действия срещу децата са продължавали с месеци, понякога и до година. Едно от момичетата твърди, че дори е било изнасилено

Момичетата са били изплашени и са се срамували да разкажат какво им се случва. Треньорът им пък ги заплашвал, че ако разкажат на някого, ще бъдат изключени от училище

Сексуалният тормоз се е случвал зад стените на школата по бойни спортове на ЦСКА в София. Жертвите са деца на 13 и 15 години, ученички в спортното училище. Твърдят, че 65-годишният им треньор по джудо Симеон Ценев е блудствал системно с тях. 

Твърди се, че Ценев бащински прегръщал и целувал децата, като им обещавал европейски и световни титли. Жертвите го избрали за треньор, защото бил легенда в спортните среди, с опит над 30 години, някога начело на националния отбор по джудо. Клубът му имал и договор с училището, в което учат момичетата. 

Симеон Ценев отхвърля обвиненията