30-годишната Мария Згурова от Бургас, която беше в неизвестност от 17:00 часа на 17-ти ноември, беше намерена мъртва. Това съобщиха днес от ОДМВР в морския град.

Тялото на жената е открито в района на бургаските солници, допълват от полицията.

Оттам коментират, че са подадени множество сигнали за нейното местонахождение, като всички са били проверени.

"Почти седмица полицейските служители не разполагаха с точна информация за евентуалното местонахождение на бургазлийката", уточняват от вътрешното ведомство.

Данни, че вероятно Мария Згурова се намира в района на бургаски солници, са придобити в резултат на разширеното търсене, осъществено чрез пеши подход. Безжизненото тяло на жената е открито в канал в солниците. Същото е откарано за аутопсия в отделение "съдебна медицина" към Бургас за установяване на точните причини за настъпилата смърт.

По случая е образувано досъдебно производство.

Припомняме, че жената, която ОДМВР издирваше, е живеела в бл. 103 на бургаския ж.к. "Меден Рудник". Тогава оттам пуснаха информация, че тя е висока коло 150 см., с пълно телосложение, коса дълга, изрусена, бяло овално лице, кафяви очи, разногледа. Същата е с психични отклонения, лекувана в ЦПЗ с диагноза "Шизофрения". Била е облечена с бял панталон, бяла блуза, обута с черни чехли.

Издирват 30-годишна жена от Бургас

Издирват 30-годишна жена от Бургас

ОДМВР с апел за помощ към гражданите