Собственикът на потрошеното столично заведение разбрал по телефона за инцидента. Това заяви пред bTV собственикът Емил Лазаров.

Бил информиран от салонния управител, които му казал, че сигнализирал полицията. Той се доверил на служителя си. Затова не се обадил на полицията.

В никакъв случай не бих си позволил да разрешавам въпросите сам особено при подобни случаи, категоричен бе Лазаров. Разчитам на органите и институциите, изтъкна бизнесменът. Той и служителите му съдействали на органите на МВР.

Лазаров не е смятал сам да си решава казуса особено след като има нападение срещу него и заведението, разчитал на компетентните органи. Нападателите му оставили послание и Емил Лазаров го е предал съответно на службите. Разказал всичко за инцидента.

Полицията разбрала от медиите за погрома в столично заведение

Полицията разбрала от медиите за погрома в столично заведение

Не са искали държавата да се намесва, смята гл. секретар на МВР

Партньорът му Красен Кръстев, който бе задържан за погрома, се опитвал с фалшиви документи да му отнеме собствеността от фирма с големи капитали. Двамата искали да се разделят като бизнес партньори.

Искал съм да разрешаваме всички въпроси с дипломация, изтъкна Лазаров. Не съм убеден, че става въпрос за пари, коментира той действията на Кръстев, който вече подал фалшиви документи в Търговския регистър.

Бизнесменът подозира, че се опитват да му откраднат бизнеса. Кръстев му бил голям приятел. От десет години работели заедно. Направих го част от семейството си, той е кръстник на децата ми, разкри още Лазаров.

Човекът, който стои зад това е абсолютно безскрупулен и се чувства недосегаем, изтъкна той.

Страхувам се за живота си, имам жена и деца, разказа още Лазаров. Притеснява се и за клиентите си. В десетгодишната история на заведението нямало подобен инцидент.

Издирват двама от вандалите, потрошили софийско заведение

Издирват двама от вандалите, потрошили софийско заведение

Те нанесоха материални щети на мебели и оборудване в заведението

Припомняме, че на 12 август група от няколко души нахлу в заведениенастоличния булевард "Тодор Каблешков" и нанесе сериозни материални щети.

На следващия ден бе задържан поръчителят на деянието.

На 13 август главният секретар на МВР обяви, че полицията е разбрала от медиите за поргрома в столичното заведение.

Във връзка със случая премиерът Бойко Борисов коментира, че двама собственици си мерят кой е по-голям тарикат.

На 14 август стана ясно, че основната версия, по която се работи е спор за половин милион лева. 

Задържаха поръчителя на погрома в столично заведение

Задържаха поръчителя на погрома в столично заведение

От полицията смятат, че случаят ще се разплете още днес