Тялото на мъжа и простреляно дете на видима възраст 1 г. са открити в района на бензиностанция близо до София, научи "24 часа".

Това е мъжът, когото МВР издирваше за убийството на 23-годишна жена, чийто труп беше намерен в кв. "Надежда". Детенцето им е момиченце на една година.

СДВР издирва мъж и малко дете

СДВР издирва мъж и малко дете

Млада жена е убита в столичния квартал "Надежда"

26-годишният охранител е убил жената, от която има дете, след това се е качил на колата си с него и е потеглил.

Предполага се, че издирваният баща е прострелял детето си със същия пистолет, с който и майка му, а след това е направил опит да се самоубие.

Застреляха 23-годишна в столичния квартал "Надежда"

Застреляха 23-годишна в столичния квартал "Надежда"

Полицията издирва извършителя

Скандал между двамата родители стои в основата на трагедията.

Момиченцето на 1 годинка е простреляно в главата. Детето е закарано живо в "Пирогов", в кома, и въпреки опитите на лекарите на го спасят, то е починало.

Втори екип е успял да стабилизира мъжа и да го транспортира в "Пирогов". Последната информация (около 8 часа) е, че няма непосредствена опасност за живота му. Екипите на Спешна помощ са реагирали мигновено на сигнала. Линейката е пристигнала на мястото на седмата минута.

Сигналът за убийството беше получен към 18:30 часа вчера. В столичния кв. "Надежда" беше открито тяло на простреляна млада жена.

Полицията започна да издирва мъжа, с когото живеела на семейни начала, но наскоро се разделили. С него е била и едногодишната им дъщеричка. Мъжът притежава законно оръжие. Той е на 26 години, служител в частна охранителна фирма и не е криминално проявен, съобщи по-рано директорът на СДВР ст. комисар Ивайло Иванов.