Четирима младежи пострадаха леко при сбиване между две компании в ранните часове на деня в Благоевград, предаде БГНЕС.

Към 5:15 часа в неделя сутрин пред закусвалня "Младите лъвове" в центъра на града станало сбиване между две почерпени компании от жк. "Струмско" и "Плаж махала". Срещу четиримата младежи от „Струмско" тръгнала двойно превъзхождаща ги по численост компания от махалата край градския плаж. Нападателите били въоръжени с ножове.

След мелето в спешното отделение на МБАЛ-Благоевград били приети двама 21-годишни младежи. А.Х.Н. е с пет порезни рани в областта на гърба, гърдите и главата. Връстникът му К.Н.Я. е с две порезни рани в областта на прасеца на левия крак. Другите двама членове на нападната компания са с контузни рани по главите в резултат на юмручни удари.

Пострадалите младежи към 7:00 часа в събота са били отведени в полицията за да дадат показания. Работата по случая продължава, нападнатите са разпознали един от нападателите.

30 минути след полунощ в благоевградската болница е потърсил помощ и трети прободен от нож. 43-годишен мъж е с прободна рана в областта на рамото, нанесена от съпругата му след семеен скандал.

Тя го придружила до спешния център, като го уверявала, че въпреки строеното, продължава да го обича.