Тапи от коли са се образували на места на магистрала „Хемус”. От полицията съобщават, че е засилен трафикът по магистралата до разклона за Плевен и Велико Търново. Именно там, в района на Ябланица - от края на магистралата до разклона за Варна и Русе, се е образувала огромна тапа.

Пътният поток се регулира от полицейски екипи.

На 23-ти километър преди 12.00 часа е станала верижна катастрофа. Тя се е разминала без пострадали, информират още от полицията.

Движението в участъка от 40-ти до 42-ри км в платното за Варна се извършва само в изпреварващата лента. Мярката се налага заради авариен ремонт.

Интензивен трафик през „Кулата”, „Калотина” и Дунав мост

Интензивен трафик през „Кулата”, „Калотина” и Дунав мост

Интензивно е движението и на ГКПП-Станке Лисичково и ГКПП-Дуранкулак

По информация от органите на реда движението по изходите на София е натоварено. Полицейски екипи, които да регулират движението, са разположени на всички изходни артерии.

От вътрешното министерство подчертават, че по главните пътища и възловите места в страната е осигурено полицейско присъствие и контрол. Допълнителни екипи са разположени на участъците с интензивен трафик.

Движението за Гърция на българо-гръцките пунктове „Кулата” и „Маказа” е интензивно. От полицията уверяват, че за да бъде облекчен максимално пропускателният режим, е осигурен оптимален режим на работа на граничарите.

Кореспондентът на БГНЕС съобщава, че тапа се е образувала на главен път Е-79 на изхода на Благоевград в посока Симитли. Хиляди са се насочили към Банско, Сандански и Гърция.

Временно движението се осъществява само в аварийната лента в посока Бургас при 92-ри км по АМ „Тракия", съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”. Причината са настъпили пътнотранспортни произшествия. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, съветват от „Пътната агенция”.

Заради катастрофа временно е ограничено и движението по път I-6 София – Златица, в района на Горно Камарци.

От АПИ посочват, че е необходимо шофьорите да изчакват на място. Към тях се отправя призив да спазват указанията на служителите на „Пътна полиция”.

преди 7 години в 19:50 ч.

Движението по път I-1 Мездра - Враца временно се осъществява двупосочно в едното платно в района на моста преди Мездра. Причината е възникнало пътнотранспортно произшествие.

преди 7 години в 19:43 ч.

Заради катастрофа движението по път II-81 Бучин проход – Монтана временно се осъществява двупосочно в едната лента. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на служителите на Пътна полиция.

преди 7 години в 18:07 ч.

Възстановено е движението по път I-6 София - Златица, при прохода Гълъбец в района на Долно Камарци

преди 7 години в 18:07 ч.

Поради натоварния трафик на изхода на АМ "Хемус" в посока Варна, пътуващите е възможно да използват и път I-3 Ябланица - Плевен през Ябланица

преди 7 години в 17:53 ч.

Продължава да е засилен трафикът по АМ „Хемус“ до разклона за Ловеч. На места са се образували тапи. Полицейски екипи регулират движението на моторните превозни средства.

Трафикът в София е нормален, патрули на Пътна полиция са разположени на изходните артерии на столицата.

На граничните пунктове с Гърция екипите са подсилени така, че да се осигури оптимален режим на работа и пропускателност на пунктовете, най-вече на  ГКПП-Кулата и Маказа.

Продължава да е интензивно движението за Гърция.  През останалите гранични пунктове трафикът е нормален.

преди 7 години в 16:35 ч.

Възстановено е движението във всички ленти в посока Бургас на АМ "Тракия при 92-ри км

преди 7 години в 16:34 ч.

Временно е ограничено движението по път I-6 София - Златица в района на Долно Камарци поради пътнотранспортно произшествие. Шофьорите е необходимо да използват обходен маршрут през село Буново, спазвайки указанията на служителите на Пътна полиция.