Жена е убита жестоко в Благоевград, предаде Нова. Престъплението е станало в жилищна сграда в града. Жената е убита тази нощ. Полицията е отцепила района. 

По непотвърдена информация се издирва мъж, които познава семейството и е криминално проявен - Радослав С. - "Соколето".

Той е живеел с дъщерята на жертвата, тя е била пребита преди дни, а той се е укрил. Мъжът има и предишни криминални прояви за изнасилвания. Хората твърдят, че семейството е подало сигнал в полицията за побоя.

Село Бараково община Кочериново е блокирано от барети. Предполага се, че в къща в селото се укрива издирваният за убийството на 57-годишната жена. Заради издирването на "Соколето" е отцепена централната улица на селото и на място се намира спецотряда за задържане, информира БГНЕС.

Снимка 370543

Източник: БГНЕС

Жертвата е живеела в сградата, където е намерено тялото й в благоевградския квартал "Струмско". Престъплението е станало около 1:00 часа, информира bTV. Смъртта е настъпила от кръвозагуба. По информация на bTV жената е държала заведение за бързо хранене. 

Убийството е извършено вътре във входа на сградата. Жената е влязла и е била застигната от нападателя. Тя се е прибирала от работа. 

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова потвърди, че инцидентът е станал около 1:00 часа. Съседка е открила тялото малко по-късно.

Със сигурност знаем, че 57 -годишната жена е умряла от огнестрелна рана. Извършителят е стрелял от упор.

Издирва се 40-годишен мъж, срещу когото е подаден сигнал до полицията от дъщерята на жертвата, че противозаконно й е отнета колата и че я е пребил.

Нямаме доказателство за авторството на убийството, посочи Арнаудова.

По разследването работи Окръжната прокуратура - Благоевград. От там информират, че към момента няма привлечен в качеството на обвиняем по досъдебното производство.