Тяло на мъж е открито в градинката пред Археологическия музей във Варна в 4:00 ч. тази сутрин, съобщи bTV.

Водещата версия в разследването е, че става дума за убийство.

По тялото има множество прободни рани. Мъжът е починал от кръвозагуба.

Той е на видима възраст около 30 години. Самоличността му все още се изяснява. Не са открити документи.

Възрастна жена е убита в Ловеч

Възрастна жена е убита в Ловеч

Тя е живеела сама

От държавното обвинение информират, че Окръжната прокуратура ръководи досъдебно производство във връзка със смъртта на младия мъж, чието тяло е намерено в централната част на града.

Разследването по случая е започнато, след като около 4 ч. тази сутрин, на телефон 112 е постъпил сигнал за мъж в безпомощно състояние до пейка в градинката до Регионалния исторически музей, в чиято сграда е разположен и варненският Археологически музей.

Към момента се провеждат действия по изясняване на причините и обстоятелствата, довели до фаталния край на мъжа. Предстои извършване на съдебно-медицинска експертиза. 

Работата по всички възможни версии за случая продължава под ръководството и надзора на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.

15-годишен е намушкан в Благоевград

15-годишен е намушкан в Благоевград

Инцидентът е станал към 5 часа сутринтна

По късно от полицията съобщиха, че след бързи оперативни действия на служители на ОДМВР-Варна, е установена самоличността на мъжа, открит тази сутрин с множество прободни рани до пейка пред Археологическия музей във Варна. Той е бил на 22 години, криминално проявен, гост на черноморския град.