Четири деца са ранени и жена е загинала при удар на лек автомобил опел "Корса" с пaзарджишка регистрация в орехово дърво край пътя, водещ към Литаково, съобщава "24 часа".

Вероятно е шофьорът да е изпуснал завой заради висока скорост, губи управление и се удря в дървото, инцидентът е станал след разклона за Гурково. 

Загинала е жената, возеща се до шофьора. В колата са пътували и четири деца, най-малкото от които е на 2 години. Те са с различни наранявания - избити зъби, извадено рамо. Дядото на децата, който е шофирал, е откаран с линейка.

Според непотвърдена информация, бабата, дядото и четирите деца са пътували за сватба в Литаково.

Жертва и четирима ранени при челен сблъсък край Враца

Жертва и четирима ранени при челен сблъсък край Враца

Шофьорът, предизвикал катастрофата, е бил дрогиран

Временно движението по път III - 403 Павликени - Сухиндол при км 37 се осъществява в една лента поради пътно-транспортно произшествие. Един човек е откаран в болница след катастрофа на пътя.

Два леки автомобила са катастрофирали. Единият е управляван от плевенчанин на 20-годишна възраст, а другият от 42-годишен мъж от град Сухиндол. Пострадал е по-възрастният мъж, който е откаран за първоначален преглед в павликенската болница, като към момента състоянието му не е ясно.

Пострадалият ще бъде транспортиран в болницата във Велико Търново, ако се установят по-сериозни травми. Сигналът за катастрофата е подаден в 15 и 14 часа в ОДМВР-Велико Търново.

Камион се заби в паркиран автомобил и уби пешеходец

Камион се заби в паркиран автомобил и уби пешеходец

Жертвата е 71-годишен мъж