Родните организатори на електронни събития Метрополис канят феновете на поредното Sound Fabrik парти. То ще се проведе във вече познатия Интер Експо Център София, а датата е 12 декември.

Стивън и компания още преди седмици зарадваха феновете си от официалната страница на Метрополис в най-посещаваната социална мрежа Facebook обявявайки хедлайнера на декемврийския си проект, а именно шведът Адам Байер. Преди броени дни Метрополис потвърдиха името и на втория международен гост - дясната ръка на култовия Ричи Хоутин - принцесата на минимал вълната Магда.

Като ключов член на боготвореното семейство на М_nus (лейбълът на Ричи Хоутин) Магда днес заслужено се радва на славата на една от най-уважаваните жени диджeйки в световната денс индустрия. Главоломният възход на дребничката брюнетка с полски произход от началото на кариерата и през 1996 в Детройт (американската мека на техното) до дансингите на днешния стожер на европейската техно култура.

Билети за наложилото се като традиция през последните години декемврийско парти могат да бъдат купени от касата на НДК и в мрежите на Eventim и Ticketstream в цялата страна от 20 ноември.

Първите 200 пропуски на промоционална цена от 20 лв ще бъдат в разпространение само до края на месеца. От 1 декември предпродажната цена на билета за Sound Fabrik ще стане 25 лв, а в самия ден на ивента ще стигне 30 лв. Специална промоция на Beck's ще даде възможност на част от феновете да спечелят покана за предстоящото парти.