20 часа бяха необходими на режисьора Валери Милев и оператора Мартин Чичов, за да заснемат видеоклипа на най-новото парче на Ъпсурт - „Звездата", и да дадат образ на един от най-коментираните текстове в момента у нас.

Песента е пилотното парче от предстоящия нов албум на групата, който се очаква да се появи на бял свят през лятото. По традиция клипът е забъркан с подобаващи дози Nescafe 3in1 - "горещото нещо, без което сутрин е тежко" е комбинирано с добре познати лица  от творчеството на групата.

Водеща роля е отредена на момичетата от балет „Нова", които и този път провокират фантазиите на феновете със секси визия и танци. И в тази песен появата на Лора Караджова съвсем не е случайна.

Тъкмо нейни са женските вокали в репликата  „Ти защо ме излъга, че „Кайен"-а е твой" и разглезеното „чакай, че си харесах едни сандалки в Мол-а ".

Внушителни с размерите си видеостени, светлинни ефекти и специална подова настилка са малка част от сценографията на клипа, чиято модерна визия е заснета в студио „FiveLights".  

Очаква се видеоклипът да се завърти в телевизионния ефир до края на април.