Баща ми беше убит. Смъртта му беше предумишлено убийство. Такова убеждение изрази Парис, дъщерята на "Краля на попа" Майкъл Джексън. 

Тя заяви това в интервю за списание Rolling Stone.

По думите й, приживе баща й често е загатвал, че има врагове и "някой ден те все пак ще го направят". Тя е убедена, че е очевидно и всички в семейството и феновете на звездата знаят истината. 

Парис признава, че версията й звучи като конспирация, но случаят за нея е като партия шах, която се опитва да изиграе. 

Тя също така отхвърля обвиненията в педофилия срещу певеца и заяви, че реакцията му пред нея е била достатъчна, за да му повярва. "Представете си как баща ви плаче пред вас заради обвиненията в престъпления, които не е извършил. Само това има значение за мен." - каза тя.

Също така отхвърля и твърденията, че не е негова биологична дъщеря. 

Припомняме, че преди 4 години, тогава едва на 15, Парис направи опит за самоубийство. Тя признава, че е правила други опити да сложи край на живота си. 

Парис Джексън е второто дете на Майкъл Джексън. Тя и по-големият й брат Принс Майкъл са родени от брака на баща си с медицинската сестра Деби Роу, с която той се развежда, когато те са още малки. Третото и най-малко дете е Принс Майкъл Джексън Втори, наричан Бланкет.

Джексън почина на 25 юни 2009 г. на 51-годишна възраст в Лос Анжелис. Лекарят му д-р Конрад Мъри получи 4-годишна присъда заради фаталната доза пропофол, убила певеца.

Той бе освободен от затвора след излежаване на близо две години от наложената четиригодишна присъда заради промяна в законодателството.