Gravity Co. Gravity Co. предизвикаха сериозен интерес у потребителите в световноизвестния музикален сайт за платена музика listen.com. След като влязоха в листата от препоръчани албуми на сайта (за първи път българско заглавие е представено в LISTEN.COM) Gravity Co. се наредиха на 183 място в чарта от общо над 20 000 изпълнители.

Успехът на представянето /click rate/ на Gravity Co. надвишава два пъти и половина стандартната ефективност на представяните албуми в сайта.

Припомняме, че LISTEN.COM е сред 9-те най-посещавани интернет сайтове за платена музика в света, абонатите на сайта са над 7 400 000.

АвеНю Продакшънс сключи договор с LISTEN.COM за албума на Gravity Co. “U”, което е прецедент не само защото за първи път българско заглавие влиза в листата на сайта, а и защото до този момет са били сключвани договори само с мейджър компании.

Според договора в продължение на един месец aлбумът на Gravity Co. ще се лансира в Listen.com като препоръчан (на ротационен принцип – banner spotlight на основната страница) за абонатите на сайта.