С изложбата "Присъда на чувствата", Анна Панайотова откри своята Арт Галерия Анима миналата вечер. Приятна атмосфера, неподправен уют, красива музика и емоция се допълваха, за да направят събитието на 9 декември специално.

"Присъда на чувствата" е първа изява за художничката в България, която има 9 самостоятелни изложби в чужбина и над 50 участия в общи експозиции по целия свят. Нейни творби са притежание на частни колекции в Германия, Франция, Япония. Дълги години Анна Панайотова живее и твори в Германия. В своите картини, тя изобразява емоционалните белези - вътрешната и външната болка, запечатани върху лицата на невинни създания с надежда за бъдеще. Със своето изкуство участва и подкрепя благотворително Африка съвместно с ООН.

Галерията и изложените живописни платна са сбъдната мечта, която Анна Панайотова сподели със своите гости. Уютната галерия едва успя да побере всички приятели и желаещи да я поздравят. Сред тях бяха представители на бизнеса, посланици и популярни лица - Диана Любенова и Лес Уелдън, Катето Евро, Камен Балкански, Божидара Бакалова и други.

Официално Арт Галерия Анима на ул. Л. Каравелов, 58 в София ще работи от 14 декември 2009 г. Занапред ще представя както живопис, така и проекти в насока съвременно изкуство и дизайн.