Победителят във второто издание на Music Idol у нас Тома представи дебютния си албум „Герой" на парти в подземен паркинг в центъра на София.

Той се появи яхнал тежък мотор, обграден от секси мотористки.

Тома и компания изсвириха шест парчета от новата тава, включително заглавното „Герой", както и един чудовищен рок дует - общото парче на Тома с Фънки, който беше част от журито във втория сезон на Music Idol. 

От сцената младият рокер не пропусна да благодари на „всички замесени в играта" - своите продуценти „Вирджиния рекърдс", музикалния си продуцент Жоро Янев, на авторите на парчета в албума - Графа, Дичо, Иван (ПИФ), Краси от D2, както и на текстописците Руши и Гери Турийска.  

Присъстващите на промоцията чуха за първи път парчетата „Нямам време", „Няма място в теб", „Пластмаса" feat. The Funk, както и двете песни в албума, които са на английски - баладата „Inconsolable" и метализирания кавър на диско хита на Hot Chocolate „Every1's A Winner".

Ето какво казва и Тома за своя дебют:  „С новия албум „Герой" забиваме 11 пирона в ковчега на скучното ежедневие, чалгата и всички ш****и песимистчета, които си мислеха, че първият албум на Тома ще бъде "shit", а аз просто мога да им кажа "Just shut the fuck up!" или просто тихо!"

Музикалният идол призовава и никога да не се отказвате от рока, защото той ще спаси света.