Левски приема днес Берое в мач от осминафиналите за Купата на България. Срещата е от 18:00 часа на "Герена". За "сините" този двубой е под мотото "всичко или нищо". Ако елиминират съперника си, столичани ще продължат да мечтаят, че ще успеят да постигнат нещо значимо през този сезон. При отпадане кампанията ще е провал. 

От началото на пролетния дял всичко при Левски е хаос - както играта, така и схемата. Всичко постоянно се върти, но не дава резултат. Столичани победиха с 2:0 Монтана в първия си мач, а след това записаха две нулеви равенства срещу Етър и ФК ЦСКА 1948. Вместо да надграждат, се наблюдава много сериозен спад в представянето на отбора. Единственото, на което може да се отблегне треньорът Славиша Стоянович, е играта в отбрана. Отборът все още не е допуснал гол. Новият вратар Звонимир Микулич демонстрира стабилни изяви и ще пази и днес за сметка на Николай Михайлов.

Берое гостува на Левски без Александър Василев и Кукула

Берое гостува на Левски без Александър Василев и Кукула

Станислав Тодоров от Шумен ще ръководи двубоя

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В СРЕЩАТА!

Треньорът на "сините" ще има дилема дали да използва схема 4-4-2 или да заложи на трима в отбрана. По-вероятно е второто. Така титуляри ще са Живко Атанасов, Ребин Сулака и Начо Монсалве. В ролята на халф-бекове ще са Фейсал Рерас и Драган Михайлович. Сигурен за мястото си е Мартин Райнов. Крайно време е Тома Даске да седне на пейката и да отстъпи мястото си на Илия Юруков. В предни позиции ще са Найджъл Робърта и Стивън Петков. Зад тях ще играе Насиру Мохамед. 

Под въпрос за Левски са Валери Божинов и Симеон Славчев. Малко вероятно е някой от тях да попадне в групата за мача.

Берое се представя колебливо в последните двубои - не успя да победи Славия (1:1) и загуби от Черно море (1:2). Целта пред заралии е класиране в Европа и затова трябва да хвърлят всички сили за Купата. След изтърпяно наказание в състава на Димитър Димитров се завръщат Крум Стоянов и Георги Ангелов. Аут е Александър Василев. Очаква се в халфовата линия да играе Октавио, а в нападение да се разчита на Алиун Фал и кошмарът на Левски Мартин Камбуров. 

Главен съдия на срещата е Станислав Тодоров.

От Малмьо проговориха за звездата на Левски Найджъл Робърта

От Малмьо проговориха за звездата на Левски Найджъл Робърта

"Той не е особено актуален"