Не за пръв път собствениците на музикалния лейбъл "Select Music Media" - Румънеца и Енчев, ще подкрепят една благородна идея.

В сътрудничество с една от бързо развиващите се интернет медии - www.ViewSofia.com, известните изпълнители и продуценти, прегръщат идеята на австралиеца Хуан Манн за споделянето. Споделянето в неговия най-непосредствен и искрен вариант - чрез прегръдка!

Инициативата  на г-н Манн за раздаване на безплатни прегръдки, добива такава широка популярност и днес на страницата на сайта YouTube.com може да се видят десетки видео клипчета на хиляди прегръщащи се хора , последователи на идеята.

В дните на социално разделение и ограничен човешки контакт, ефектът на кампанията „Free Hugs" е феноменален.

В България инициативата стартира  случайно,  но изключително бързо идеята

печели съмишленици. Една от най-обещаващите млади изпълнителки Vessy,  вдъхновена от позитивизма на начинанието, пожела да е първата раздаваща щастие под формата на „безплатна прегръдка".

Деветнайсет годишната изпълнителка ще раздава безплатна прегръдка на всеки човек с надеждата да разчупи сивото му ежедневие и да го дари с частичка щастие. Също така, това е и нейният начин да каже "не на насилието в училище" - „По-добре да се прегърнем, да си кажем нещо хубаво, отколкото да прибягваме до насилие".

Този петък от 14 ч. Vessy ще раздава прегръдки в родния си град Пловдив, на ул."Княз Александър Батенберг" .

На 3 май пък всеки е добре дошъл да се включи в инициативата в София /бул. Витоша и НДК/, а на 10-ти Май - във Варна/от площад „Независимост" до хотел „Черно море"/.