Подът около сцената в бар в Лондон е пропаднал. В резултат на това са пострадали няколко души, съобщават от Си Ен Ен (CNN). Инцидентът се е случил днес, в малките часове на нощта.

Лондонската служба за спешна помощ се е отзовала бързо на подадения сигнал и е пристигнала само за няколко минути на мястото.

Съвместно със спасителните служби от спешната помощ са оказали помощ на 13 пострадали. Трима човека са получили по-тежки наранявания при инцидента. Десет души са с по-леки наранявания, като четирима от тях са откарани в болница.

Медиците пристигнали на място определят пропадналия под като голям инцидент. Това е довело до бързата реакция на парамедици, полицаи и служители от спасителните служби.

Повече от 50 души бяха напуснали сградата, преди да се появят пожарникарите. Огнеборците са претърсили обстойно сградата и са извели 7 души от нея. Пострадалите са били затрупани от части от пропадналия под, Пожарникарите са използвали стълба, за да създадат мост между помещението, където са били ранените и вътрешното стълбище в сградата. Така са успели да ги изведат безопасно.

За момента сградата, в която се намира барът ще остане затворена, съобщават от властите.

Англия разхлабва противоепидемичните мерки

Англия разхлабва противоепидемичните мерки

Премахва се носенето на маска на обществени места