От 14.30 ч. на 1 април до 4.00 ч. на 2 април се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите, обслужващи снимачния екип, на ул. "Акад. Георги Бончев" при бул. "Цариградско шосе".

Промени в организацията на движение на превозните средства се налагат във връзка със заснемане на рекламен клип.

Във връзка с ремонт за подобряване състоянието на релсовия път по маршрута на трамвайни линии №№ 5, 11, 15 и 19 се въвеждат промени в маршрута на движение на трамвайните мотриси, информират от СКГТ.  

Спира се трамвайното движение по бул."Цар Борис III", в участъка от трамвайно обръщало "Бъкстон": до трамвайно обръщало "Княжево", за времето от 05.00 ч. до 17.00 ч. За времето на спиране на трамвайното движение се създава следната организация на движение в ремонтния участък: трамвайна линия №5 - Съдебна палата - трамвайно обръщало "Бъкстон".

След 17.00 часа  движението по линията се възстановява по постоянния си маршрут.

Трамвайна линия  11 ще се движи от кв. "Илиянци' до статото ТМ ухо" Овча Куперл". След 17 ч. движението се възстановява по обичайния си маршрут.  

Временно ще се закрие  трамвайна линия № 15 .

Трамвайна линия №19 ще се движи от гара София север до  трамвайно ухо "Бъкстон". След 17.00 часа движението по линията се възстановява по маршрута си.

Разкрива се временна автобусна линия №5-ТМ с маршрут: кв."Княжево" (начална спирка на автобусни линии №№ 58 и 59), бул."Цар Борис III", бул."Братя Бъкстон", ул."Тодор Каблешков" и по бул."Цар Борис III" по маршрута до кв. "Княжево" двупосочно.