Статистиката на заболелите от рак в България стряска всеки. Но не всеки прави редовен скрининг, за да се предпази. При много видове рак ранното диагностициране е важен фактор за увеличаване на продължителността и качеството на живота. При рака на гърдата, на шийката на матката, на дебелото черво и на кожата, редовния скрининг е животоспасяващ!

 Повечето от нас са чували за методите на ранна диагностика: мамография за рак на гърдата, цитонамазка за установяването на рак на маточната шийка, колоноскопия за рак на дебелото черво, ректалното туширане и простатен специфичен антиген (PSA) за рак на простатата, гастроендоскопия за рак на стомаха и хранопровода, бронхоскопия за рак на белия дроб, биопсия и компютърна томография и др.

 Често хората пренебрегват ранната диагностика поради страха от неприятни и болезнени процедури. Възможност да се избегне дискомфорта, но да се диагностицира рака дава новата революционна технология – СТС метода (анализ на циркулиращите туморни клетки). На база на кръвен тест, в рамките на един ден, може да се определи наличието на рак, вида, стадия и разпространението му, дори когато е още много малък или да се провери вероятността за появата на метастази след лечение на рак. Преди да пристъпите към образна диагностика и биопсия, можете да направите кръвен тест по метода на СТС.

  • СТС е бърз и лесен метод
  • СТС може да даде точна диагноза на рака
  • СТС позволява персонализирано лечение на рака
  • СТС подобрява ефективността на лечението
  • СТС предсказва риска от рецидив

Тази ефективна, минимално инвазивна опция за диагностициране на проследяване на рака в тялото се предлага като медицинска услуга за пръв път в региона от Анадолу Медицински Център. Технологията е призната от списание The Scientist в Топ 10 иновации за 2015 г.

 Анадолу Медицински Център можете да посетите с личен транспорт, автобус или самолет с преференциална 50% отстъпка от стойността на самолетния билет от Turkish Airlines. На заявилите посещение се предоставя безплатен транспорт от/до летището, както и всички услуги, свързани с улесняване на настаняването и престоя в Центъра. На разположение на българските пациенти денонощно и безплатно работят преводачи на български език.

За повече информация, моля свържете се с нашите координатори - anadolubg.com.