Американският вестник New York Post публикува статия, посветена на президента на САЩ Доналд Тръмп, в която има само три думи. Материалът се появи в печатния вариант на изданието в петък, съобщи ТАСС.

Заглавието на статията е "За "туитовете" на Тръмп". Тя е публикувана в . Текстът гласи: "Спри. Просто спри".

Снимка 301857

Източник: Twitter

На сайта си в електронния вариант на New York Post бе поместен линк на друг материал, който разказва за скандала, разгорял се около скорошен "туит" на Тръмп, в който той оскърбява двама водещи на телевизия MSNBC, които го критикуват.

Припомняме, в четвъртък Тръм публикува в своята страница в Twitter груби обиди към Мика Бжежински и Джо Скарборо. Те са водещи на популярната новинарска програма MSNBC. Президентът нарече единият "луд", а другият - "психопат".

Брутална атака на Тръмп срещу двама журналисти

Брутална атака на Тръмп срещу двама журналисти

Джо Скарбъро и Мика Бжежински от NBC

След това Тръмп изля порой от критики към журналистите и политиците, включително и от Републиканската партия. От телевизията, в която работят двамата оскърбени журналисти публикуваха изявление, в което осъждат думите на американския президент.

Представителят на Белия дом Сара Хакаби-Сандерс в своя статия защити президента, обяснявайки, че той "отговаря на удара с удар" и "дава да го плашат либералните медии", които го критикуват.

Американски журналисти поставиха под съмнение психичното здраве на Тръмп

Американски журналисти поставиха под съмнение психичното здраве на Тръмп

Ние сме добре. Но страната не

Припомняме, след като бе назначен за президент Доналд Тръмп започна да използва официалния президентски акаунт в Twitter, но продължи да публикува съобщения от личния си профил. По-рано той бе заявил, че без възможността да представи своите идеи пред обществеността чрез социалните медии той никога не би станал президент на САЩ.