Поредна атака на американския президент Доналд Тръмп срещу медиите. 

Той направи това по познатия вече за него начин, с публикация в профила му в "Туитър".

Там се появи видео колаж, в който той "бие" човек с логото на CNN. Оригиналният клип е от 2007 година и там магнатът удря собственика на Световната федерация по кеч.

От медията заявиха по-късно, че е тъжен денят, в който американският президент окуражава употребата на насилие, вместо да се занимава с работата си - подготовка на срещата му с руския му колега Владимир Путин, закона за здравепазване и други. Осъждат се подобни изяви, които не съответстват на поста, който Тръмп заема в момента.

От там са решени да продължават да вършат работата си и "препоръчват" на Тръмп да се занимава със своята. 

Припомняме, че през последните дни гръмна пореден скандал след остри нападки на държавния глава срещу конкретни журналисти. От Белия дом защитиха позицията му и обявиха, че той се защитава след критики срещу самия него и "отговаря на удара с удар".

Това даде повод на водещи медии да осъдят поведението на президента и да се усъмнят в психичното му здраве. 

Припомняме, след като бе назначен за президент Доналд Тръмп започна да използва официалния президентски акаунт в Twitter, но продължи да публикува съобщения от личния си профил. По-рано той бе заявил, че без възможността да представи своите идеи пред обществеността чрез социалните медии той никога не би станал президент на САЩ.