Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви, че родината му ще бъде в "голяма беда", ако той не спечели президентските избори през 2024 г.

В отговор на въпрос на Кайтлан Колинс от CNN дали ще приеме резултатите от президентските избори догодина, Тръмп заяви, че ще го направи само ако изборите са "честни".

"Всички тези фалшиви разследвания срещу мен са за намеса в изборите", подчерта бившият президент.

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е наложително да се сложи край на военните действия от двете страни на конфликта в Украйна, като обеща, че ако той е президент, войната ще бъде прекратена за 24 часа.

"Искам всички да спрат да умират", подчерта Тръмп, като заяви, че руският президент Владимир Путин е сгрешил, като е решил да "влезе" в Украйна. "Ако кажете, че той е военен престъпник, ще бъде много по-трудно да се сключи сделка, за да се спре това нещо", подчерта бившият президент по време на участието си в градската зала на CNN, модерирана от Кейтлан Колинс.

"Ако той е военнопрестъпник, хората ще го хванат и екзекутират, той ще се бори много по-силно, отколкото се бори при другото обстоятелство.

Това е нещо, което ще бъде обсъдено на по-късен етап", добави той. "Точно сега искаме да уредим тази война", настоя 45-ият президент на САЩ.

Тръмп обявен за виновен за сексуално посегателство

Тръмп обявен за виновен за сексуално посегателство

На Е. Джийн Каръл се присъжда обезщетение от 5 млн. долара