Ръководството на Левски официално осъществи пети трансфер след смяната на властта в столичния гранд. "Сините" подписаха договор с френския централен защитник Седрик Унтонджи, който изкара кратък пробен период на "Герена".

Стефан Аладжов разочарован от представянето на Левски в дербито срещу Лудогорец

Легенда на Левски: С тази игра дано не изпуснем и третото място

"Лудогорец спечели заслужено дербито срещу нас", смята Стефан Аладжов

Снажният бранител е с контракт до края на кампанията, но ако се представи на ниво в плейофната фаза на Първа лига, той ще получи предложение и за още два сезона с вековниците.

Според колегите ни от "Спортал", Унтонджи е пуснат да се прибере до своята родината, за да си вземе багажа, като още утре ще бъде в София. Очаква се той да бъде представен и обявен официално от столичани, когато се завърне в България.

За последно 25-годишният футболист е бил част от американския тим - Ню Йорк Сити, но още в първия си мач за "небесносините" къса менискус. Седрик започва кариерата си в Рен, а след това бива преотстъпван в Шатору и Оксер. Следва и неговият най-силен период като професионалист за Газалек Аячо, където в 35 срещи отбелязва и две попадения.

Левски се радва на най-голяма фенска подкрепа в България
Обновена

Левски се радва на най-голяма фенска подкрепа в България

Общо 77 540 души са посетили мачовете на "сините" на "Герена"

Макар и роден в Тулуза (Франция), Унтонджи е избрал да защитава цветовете на Бенин. За националния тим на африканската страна има шест мача, като дебютира в приятелски двубой срещу Мавритания на 25 март, 2017 година.