Лудогорец приема лидера Фенербахче в мач от груповата фаза на Лига на конференциите. Двубоят в Разград започва в 22:00 часа, а главен съдия на срещата ще бъде Ондржей Берка.

В първия двубой, игран в Истанбул, Фенербахче победи българския шампион с 3:1, въпреки добрата игра на "орлите".

Турският гранд Фенербахче пристига в България без двамата титулярни централни защитници от първия мач срещу Лудогорец, както и без бившият футболист на Манчестър Юнайтед Фред.

ВИЖТЕ КОЙ Е ФАВОРИТ В СРЕЩАТА ТУК:

Родриго Бекао, Александър Джику и Фред не пътуват с отбора, тъй като са контузени. Старши треньорът на Фенербахче Исмаил Картал няма да може да разчита още на Джошуа Кинг, Сердар Азис и Мерт Хакан Яндаш, които също са контузени, но и не взеха участие в първия мач в Турция, където Фенербахче спечели с 3:1.

Лудогорец се нуждае от задължителна победа, тъй като се намира на трето място от четири тима в своята група и изостава с три точки от втория Нордселанд, докато Фенербахче е лидер с пълен актив от точки след три изиграни мача.

В играта на Лудогорец и резултатите на тима се вижда стабилизиране след пристигането на наставника Георги Дерменджиев, който замени Ивайло Петев начело на тима.

Дерменджиев: Лудогорец не иска да пропусне последния си шанс

Дерменджиев: Лудогорец не иска да пропусне последния си шанс

Ето какво добави