2000 ученици от цялата страна клекнаха символично за по-добри тоалетни в училище и така отбелязаха Световния ден на тоалетната.

2000 ученици! 2000 ученици! Още веднъж - 2000?! Колко бяха хората, които се събраха да протестират в защита на Софийския университет „Св. Климент Охридски" - 500, може би?!

Определено това е новината от последните дни в България, която ме впечатли най-много. Като страничен наблюдател, пребиваващ към момента извън страната, това бе нещото което ме заинтригува най- много... Не рейтингът на Бойко Борисов, не новото куче на Путин..., а фактът че 2000 деца в София клечат символично, защото даскалиците им са наредили. Искаме тоалетна хартия в тоалетните!

Да му се не види за какво ни е да протестираме за образование?! Искаме безплатни учебници? Искаме по-добро оборудване в класните стаи. НЕ! Искаме кенеф... Алилуя!

Защо в Сомалия не клечат символично, че искат тоалетни?! Брутално е да, но те наистина клечат символично!

Кога последно е имало толкова мащабна демонстрация в България? Когато убиха студента Стоян Балтов пред дискотека в Студентски град? Сравнете само двете събития....Трагедия!

Всички български цигани на протест - нямаме кенеф! „Ами къде се къпеш - как къде, у кенефо!?" Реплика на млада дама от ромски произход. Извадка от „Господари на ефира", която няма как да не ти се набие в главата.

Кенеф, кенеф, кенеф. България е кенеф. Писна ми от такива изказвания?! Кой в България обича да си чисти кенефа? Никой.
Затова недоволните ни сънародници ходят да чистят чуждите кенефи. Нали е немски. Плащат ми повече. Що да съм даскал в БГ, като да лъскам тоалетни чинии в САЩ ще ми плащат повече?

И какъв ни беше проблемът с Давид Черни и неговия БГ кенеф от „Ентропа"?

Сергей Игнатов не клекна с децата днес символично. Но когато България лъсна като клекало в ЕП, се стигна до международен скандал и заплахи за побой над Давид Черни, ако случайно вземе се весне на територията на кенефа - т.е. България.

Какво да направи човекът. Като бил малко чехче ходил на море в братска съветска България. И какво да запомни - турското клекало. Това го впечатлило. Артист. Човек на изкуството, кво да правиш.

А ние само си покрихме кенефа с черен чаршаф. Само го покрихме, без да го изчистим. Щот е български...Поне не беше осран, тоя де - кенефът на Черни.