"Да, България!" излиза на улицата днес в най-голямата гражданска акция за събиране на над 3000 подписа само за ден. След като мафията се опита да ни спре, това е единственият начин "Движение Да България" да се яви на изборите.

"Да, България!" се явява на изборите на 26 март като коалиция "Движение Да България".

На извънредно заседание Националният съвет реши да приеме предложението на Зелените за влизане в преговори за коалиция за участие в изборите. Зелените са доказали, че с принципност и последователност отстояват обществения интерес, за реформата на правораздавателната система, защитавайки българската природа от мафията и олигарсите. Водят се преговори и за другия партньор в коалицията.

Скъпи съмишленици, излизаме на улицата. Усилията и ентусиазмът на всички ни могат да пометат всяко препятствие.

Нашите екипи от доброволци ще бъдат на пунктовете за събиране на подписи: от 8 часа в Бизнес парка (на езерото) и в подлеза на Софийския университет, и от 11.30 ч - Съдебна палата (ъгъла на бул. "Витоша" и ул. "Алабин"), метростанция "Сердика".

Три жалби блокират регистрацията на "Да България" на изборите

Три жалби блокират регистрацията на "Да България" на изборите

Жалбите са внесени в последния момент

Можем да победим #КОЙ с нашите подписи днес. След това ще го победим с нашите гласове.

Междувременно стана известно, че Вера Асенова, член на Изпълнителния съвет на "Да, България", ще оттегли подадената от нейно име фалшива жалба срещу регистрацията на ПП "Движение Да България " и ще сезира прокуратурата за предприемане на незабавни действия за откриване на извършителите. Тя ще бъде придружена от председателя на "Да, България" Христо Иванов.