"Продължаваме промяната" не са се срещали с никого от ГЕРБ! Такава позиция представиха сините в официалната фейсбук страница на партията.

"Политическата шарлатания продължава" с твърденията на ПП, че вчера са се срещнали с представители на всички парламентарни групи, заявиха от ГЕРБ.

От партията са категорични, че никой от "Промяната" не се е срещал нито с Десислава Атанасова, председател на ПГ на ГЕРБ-СДС, нито с нейните заместници- Румен Христов, Тома Биков и Александър Ненков. Разговори не са водени също така и със заместник-председателите на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов, които са народни представители.

Следва да припомним, че Румен Христов е лидер на СДС, които са в коалиция с ГЕРБ. Той заедно с Тома Биков и Александър Ненков са зам.-председатели на парламентарната група ГЕРБ-СДС, докато Томислав Дончев и Даниел Митов в 48-ото НС са депутати от коалицията, но зам.-председатели на ГЕРБ като партия.

Тази конкретика, представена в публикацията на ГЕРБ не е случайна, тъй като формата на разговорите за правителство могат да са на ниво ПГ или пък на ниво партия. Затова от коалицията подчертават, че на нито едно представително за подписване на споразумение ниво не са водени преговори.

В позицията си във фейсбук страницата на ГЕРБ се питат защо "Продължаваме промяната" са "провеждали разговори по кьошетата на парламента" вчера, при положение, че точно те настояваха всичко да се случва пред камерите на медиите.

"Научете се бе, момчета! Каквото прошепнеш, трябва да имаш кураж да го кажеш високо. Достойният човек говори високо и гледа право в очите", допълват още от ГЕРБ.

ПП допуска министри от БСП и "Български възход", от ГЕРБ - не

ПП допуска министри от БСП и "Български възход", от ГЕРБ - не

И Меси да предложим, няма да се събере мнозинство за кабинет, посочи Денков