Сред „наглите" - разбитата бригада за отвличания, е имало хора, които са работили за кампанията на РЗС.

Това обяви лидерът на Атака Волен Сидеров.

По думите му, един от замесените - Хамстера, е събирал гласове за РЗС, като данни за това имало в ДАНС.

Сидеров предрече в предаването „На 4 очи" огромен скандал около разбитата престъпна група „Наглите".

Припомняме, преди няколко дни в парламента се разрази бурен скандал между Янев и Сидеров, при който националистът обвини Янев в хомосексуализъм, а пък лидерът на РЗС му отговори, че е хетеро и сидеров и може да пробва, като доведе Капка (съпругата си, б.р.).

Лидерът на Атака коментира и този т. нар. „секс скандал" в парламента, обяснявайки поведението на лидера на РЗС като част от целта му да прави медийни скандали в парламента.

Съмишлениците на Янев са работили срещу правителството и в частност срещу Атака, обяви още Сидеров, но допълни, че все още не е дошло времето да разкрие кой стои зад лидера на РЗС, но е наясно с това.

По думите на Волен Сидеров, в момента се готви промяна в правилника на Народното събрание чрез Конституционния съд и омбудсмана Гиньо Ганев, за да се позволи на народните представители да отиват в друга парламентарни група.

Подготвя се купуване на народни представители и разтуряне на парламентарните групи на ГЕРБ и Атака, обяви Сидеров, допълвайки, че атаките идвали от хора от „полуподземния свят".

„Това са хора, които се занимават с бизнес, които са били в службите и си служат със силови методи. Те се чувстват застрашени от това, че сегашното управление се опитва да създаде правила. Основната им мишена е премиерът Борисов, управлението и тези, които го подкрепят", каза Волен Сидеров.

Припомняме, в момента партия РЗС е без парламентарна група, тъй като един от депутатите й - Марио Тагарински стана независим и групата падна под 10 души, което бариерата, за да може да съществува.