"Бойко Борисов е готов да направи коалиция с ДБ и ПП". Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред БиТиВи.

Според него има натиск за съставяне на такова правителство, което да създаде легитимни условия за включване на България във войната в Украйна.

Костадинов посочи още, че санкциите по глобалния закон "Магнитски" са направени заради изборите.

По отношение на нелегалната миграция, Костадинов посочи, че е виждал мигранти стопаджии на магистралата. Ако имаме адекватна охрана на границата, няма да имаме този проблем. Защо българското държавно ръководство не реши този проблем завинаги? Ако се изпратят български военни на границата и ако се декларира, че ще се стреля на месо, проблемът ще приключи. Ако не могат да стрелят, да им дадем по един воден пистолет и да приключим, отсече Костадинов.

Според него армията ни е добре подготвена, но не е добре окомплектована.

Той уточни, че листите на "Възраждане" са готови и няма да има никакви проблеми в тяхното подреждане. "Възраждане" са готови да разговорят с всяка една партия в парламента, но не срещат разбиране.

Във връзка с инициирания референдум за запазване на българския лев, Костадин Костадинов е сигурен, че "Възраждане" ще спечели и ще има референдум. В момента ставаме свидетели на брутално храчене и погазване на българската валута, изтъкна лидерът на "Възраждане".

Възраждане събрали 247 000 подписа, но ги влудявали с доноси

Възраждане събрали 247 000 подписа, но ги влудявали с доноси

Клепал ги организатор на протести в подкрепа на Иван Гешев с няколко присъди