България ще помага на Украйна политически и хуманитарно, като нововъведението е решението за ремонтиране на военна техника в българските заводи, ако е възможно.

"Не беше победа за никого това, което се случи по време на вчерашното заседание на парламента", заяви депутатът от БСП Крум Зарков пред БНТ.

По думите му много добре коалицията трябва внимателно да обмисли какво се случи през последния месец и какви тежки последствия може да има. "Коалицията беше запазен на косъм и на екстремист", изтъкна Зарков.

Според него няма победа вчера и депутатите трябва да спрат да мислят за победи и надиграване помежду си. Коалицията има много глобални проблеми за решаване. Ако започнем да мерим лидерите и да казваме кой е победил и кой не, подобно решение отново ще бъде внесено, за да се търси реванш, уточни Зарков.

Според Крум Зарков конфликтът между президента Румен Радев и Корнелия Нинова се е отразил зле на БСП.

Той се надява да излезе консолидиран проект за актуализация на бюджет. Червените линии в правителството започнали да приличат на червените конци, които хората носят против уроки, каза още Зарков.

Над четири часа препирни: Изпращаме помощ на Украйна, но не и оръжие

Над четири часа препирни: Изпращаме помощ на Украйна, но не и оръжие

След редакция на редактираните вече предложения