Лидерът на "Воля" Веселин Марешки с шампанско и бонбони зове Бойко Борисов да подаде оставка още сега.

Заместник-председателят на Народното събрание ефектно събра медиите в парламентарното кафе и на почерпка обяви награда от 1 000 лева за тези от тях, които назоват всички заместници на парламента.

Всички партии в НС били част от "политическата проституция", само "Воля" не участвали в "оргията".

Марешки призова, ако Борисов наистина е изразил увереност, че на 11 септември пред парламента няма да се съберат и 300 души, но пък ако се съберат, ще подаде оставка, то премиерът още сега да хвърли тази оставка. "Воля" е готова да подкрепи вот на недоверие. Вотът щял да бъде за цялостната политика на управлението.

"Има ли нещо, от което да са доволни хората", чуди се бизнесменът. Според него България не се ръководи добре и е съвсем нормално хората да протестират.

По собствената си оценка, Марешки изпълнил със съдържание позицията за заместник-председател на Народното събрание. "Ако аз се бях нахранил добре, ако бях се освинил и по цял ден седях и мислех за далавери, нямаше да е така, но понеже не съм такъв, а точно обратното, затова ме забелязват", категоричен бе Веселин Марешки.

"Всички вие сте свидетели на политическа проституция", заключи бизнесменът и допълни, че от "Воля" са единствените, които не участвали в тази оргия.