Независимият депутат Ангел Исаев ще подкрепя в парламента управляващите - ГЕРБ и Обединените патриоти. Това обяви самият той в интервю за предаването "Тази сутрин" по БиТиВи.

С един независим депутат стартира 44-то Народно събрание

С един независим депутат стартира 44-то Народно събрание

Ангел Исаев ядоса ДПС заради преференцията, с която измести

Припомняме, че 44-ото Народно събрание стартира с един независим депутат - Ангел Исаев. Той ядоса ДПС заради преференцията, която го направи народен представител. Той получи 3366 преференции, тъй като беше на девето място в листата на партията, която се яви на парламентарните избори с №9. Така Ангел Исаев измести Дурхан Мустафа от второто място в Бургас. На първото си заседание новата Парламентарна група на ДПС реши да изключи Ангел Исаев от партията. Така той стана първият независим народен представител.

Камен Костадинов от ДПС напуска НС
Обновена

Камен Костадинов от ДПС напуска НС

Оставам в политиката, оставам в ръководството на ДПС

Ангел Исаев заяви, че вече не е желан в партията и най-вероятно ще напусне ДПС.

След отказа на Исаев да напусне Народното събрание и да отстъпи мястото си на втория в листата Дурхан Мустафа, водачът на листата в Бургас подаде оставка. Той обясни, че така поема политическа отговорност. В резултат на това Мустафа стана депутат.

Дурхан Мустафа е новият депутат на ДПС

Дурхан Мустафа е новият депутат на ДПС

Влиза на мястото на Камен Костадинов

Ангел Исаев обясни, че е отказал да напусне парламента, тъй като електоратът в Бургаско и най-вече в община Руен не иска Дурхан Мустафа. Той е бил кмет на Руен.