Разумният начин оттук нататък е да се гласува за цял политически блок.
Окрупняването на десни пространства е естественият ход на развитието на политиките.

Колкото по-бързо това се случи, толкова по-добре, защото в противен случай се отварят пукнатини.

Това заяви лидерът на „Атака" Волен Сидеров в ефира на БНТ. Ако позволим пукнатини между партньорите, това ще позволи БСП да се върне на власт, а това не трябва да се позволява, подчерта Сидеров. Според него, партиите на прехода са се изчерпили.

На следващите избори е добре да се окрупняват партиите като ГЕРБ, „Атака" и други, които в парламента не са със същите идеи.

Добре е свършеното до момента да се стабилизира и да изкараме още един мандат, за да има ефект от нашите действия, коментира Сидеров.
По думите му, ако се постигне този модел, значи сме европеизирани. Има тенденция за актуално европейско управление, което е не покрито и не е задкулисно.

Управлението на ГЕРБ даде една посока за политика, която е различна от останалите - политика на решимост, а това е желанието на 2 млн. и половина българи, те пожелаха такава власт да ги управлява. Така Сидеров коментира 100-те дни на новото управление.

Бързината, с която се взимат решения, е нещо положително, смята още лидерът на „Атака". Той добави, че отговорността на държавника е да изслуша специалистите и да вземе съответното решение.