ГЕРБ обвиниха левите, че манипулират българските граждани и обществото.

Александър Иванов защити НСИ. Нямало манипулации в данните. Социалистите атакували с неверни данни и внушения влизането на България в Еврозоната. Пътят на България е в Еврозоната, когато е готова за това, категоричен бе той. Не бива да даваме гласност на фалшивите новини, по думите му. Народното събрание не може да е проводник на това, отсече депутатът от ГЕРБ.

На 5 март излизали официалните данни и тогава той очаква извинение от социалистите. Всякакви такива внушения могат единствено да навредят на България, на българския бизнес и българските граждани, смята Александър Иванов. Декларацията на БСП била в резултат на незнание, според депутата от ГЕРБ. Той също така видя и ревност от страна на червените заради рекордно ниската безработица, ниската задлъжнялост. Всякакви такива внушения от страна на левите, според Иванов, били зловредни.

БСП иска оставките на Борисов и Горанов заради търкането на талончета в НСИ

БСП иска оставките на Борисов и Горанов заради търкането на талончета в НСИ

Гечев критикува "захарния памук" на правителството за растежа и БВП

ГЕРБ се похвали с добрата новина за българската икономика. Днес ЕК твърдо заявява, че в България вече не се чувстват икономически дисбаланси, каза Александър Иванов. Решени били важни проблеми. Българският бизнес не чувства затруднения при изплащането на кредити,по думите му. Миналата година ЕК ни посочва сред страните с икономически дисбаланси. Това било важно послание към страната ни и партньорите ни.