"Нито сина ми, нито дъщеря ми имат влогове в милиони и толкоз по въпроса. Хубаво е да знаем, че достоверността и чистотата на информацията зависи от нейния източник". Това заяви при извънредно включване по телефона пред bTV вицепрезидентът Маргарита Попова по повод публикувания вчера списък с вложители във фалиралата Корпоративна търговска банка (КТБ).

Припомняме, адвокатът на банкера Цветан Василев - Константин Симеонов, обясни, че публикуваните списъци с вложители са непълни. Той даде пример с децата на вицепрезидента Маргарита Попова.

Синдиците на КТБ допуснали грешка в списъка с депозитите на партиите

Синдиците на КТБ допуснали грешка в списъка с депозитите на партиите

Приписали на "Земеделски народен съюз" 1 млн. лв., вместо 50 лв.

На въпрос към Попова: "Възможно ли е синдиците да са се объркали", тя заяви, че не може да каже нищо. "Не ме интересува работата на синдиците. Знам какви са моите влогове, знам възможностите на нашето семейство".

Запитана за авоарите на нейния съпруг Йордан Попов, които са близо 17 хил. лева като влог в банката, вицепрезидентката се разграничи от парите на мъжа си. "Моят съпруг какви имущества има, знае само той, не е срамно хора да имат влогове. Дъщеря ми има някакви пари в КТБ", обясни Маргарита Попова.

Тя обяви, че не познава депутатът от ДПС Делян Пеевски. "Не познавам дейността на господин Пеевски, не познавам къде, какво работи, не мога да коментирам хората", обясни вицепрезидентът на България Маргарита Попова.