Интервюто на Георги Гергов е пример за паралелна държава и задкулисие. Така соцлидерът Корнелия Нинова отговори на вчерашните обвинения на съпартиеца й.

По думите й Гергов еднолично разговарял с Бойко Борисов за коалиция БСП и ГЕРБ. Ще продължа с всички сили битката с паралелната държава и задкулисието, закани се соцлидерът.

Корнелия Нинова обясни, че по покана на пловдивската организация е отишла в Пловдив. Не е била на тайна среща с Гергов, за да му предлага компенсация за НДК гейт.

За компенсации дума не е ставало, подчерта червеният водач. Гергов пред Изпълнителното бюро казал, че е имал разговори с Борисов за коалиция. В легитимните органи на партията не е обсъждано съвместно управление с Бойко Борисов.

Не на паралелната държава и задкулисните договорки, отново посочи Корнелия Нинова. Не искала темата с Георги Гергов да се обсъжда, защото партията имала друга работа и ангажименти. Който го е страх,не ходи в гората, седи си в къщи и плете чорапи, така Нинова отговори на въпроса страхува ли се , че Георги Гергов може да я свали от власт.