Млада майка на две деца е в неизвестност. За последно тя е видяна вчера сутринта, когато е тръгвала на работа. Една от основните версии на разследващите е отвличане, съобщи bTV, позовавайки се на свои източници.

Жената е 28-годишна жена и е от Раковски. Децата й са на 8 и 16 г. Тя пътува всеки ден от Раковски до Пловдив с микробус.

Вчера не отишла на работа и работодателят започнал да ѝ звъни, но тя не вдигала. Телефонът и вече дава сигнал, че е изключен или извън обхват.

Близки на жената започнали да я търсят, минават по обичайния й. Забелязали микробуса, който тя управлявала. Той бил спрян странично и с леко открехната врата.

По информация на медията на земята пред микробуса е открит мобилният телефон на жената, който бил на парчета. Във водоем в близост до пътното платно пък била намерена и дамската й чанта.

Намериха труп на жена в Бургас

Намериха труп на жена в Бургас

Тялото е открито пред жилищен блок

По-късно Нова телевизия съобщи, че жената е открита мъртва. Според полицията най-вероятно става дума за убийство от ревност. Медията уточнява, че 28-годишната Фани Атанасова е от близкото до град Раковски село Пъдарско. За последно била видяна в 05.00 ч. сутринта в петък, когато тръгнала за работа от селото към Раковски. По пътя обаче следите й се губят. Микробусът, с който пътувала, бил открит между двете населени места. 

Близките на убитата жена за потвърдили пред Нова телевизия, че съпругът й, с когото не живеели заедно, е задържан от полицията. По информация на медията след разпит мъжът е направил самопризнания. Най-вероятно мотивът за убийството е ревност.