Пострадалият адвокат Красимир Босев, чийто автомобил беше взривен вчера в ранните часове на деня в Монтана твърди, че знае кой стои зад поръчката.

Красимир Босев призова пред репортера на Нова телевизия този човек да бъде спрян, тъй като покушенията му ще продължат. Става въпрос за няколко дела, по които финансовите интереси не си струват.

Взривиха гаража на адвокат в Монтана
Обновена

Взривиха гаража на адвокат в Монтана

Бомбата е изпочупила прозорците на цялата кооперация

Извършителят или поръчителят е пострадал от дела, които той води, но адвокат Босев убеждава, че сумата, която трябва да се плати по делото изобщо не е голяма. Според адвоката отказа на поръчителя да плати не е заради самата сума, а от инат. Той е отмъстителен и опасен, заяви Красимир Босев и посочи, че очаква да има и друга нападения срещу него.

Във всеки случай адвокат Босев заяви, че не се притеснява за своя живот, но е притеснен, тъй като в случая вече се засягат интересите, но и имуществото, здравето и живота на други хора, въпреки че според него палежът е извършен аматьорски. Атаките няма да откажат адвоката от практиката му.

Към момента разследването тече, извършват се експертизи. Олег Димитров от окръжната прокуратурата в Монтана заяви, че се разглежда и версията за палеж на автомобила, което да е предизвикало допълнително експлозията. Разследващите работят основно по линии към професионалната работа на адвокат Босев. Има заподозрян, но засега няма арестуван.