И във вторник, 27 февруари, в София няма да има "синя" и "зелена" зона, заради тежките метеорологични условия, съобщиха от Центъра за градска мобилност (ЦГМ).

Ще бъдат почиствани приоритетно паркингите пред училища, детски градини и обществени сгради. Системата за СМС паркиране няма да приема съобщенията за плащане, а талоните няма да се проверяват от контрольорите на ЦГМ.

Автобус спря върху трамвайна линия в София

Автобус спря върху трамвайна линия в София

Възстановиха движението, но мотрисите към Княжево се движат със закъснение

От Градска мобилност призовават гражданите да се съобразят с тежките зимни условия и да не използват личните си автомобили.

В столицата над 170 снегопочистващи машини са на терен. Ангажираните с почистването на столицата екипи продължават работа. Със смеси против заледяване се обработват булевардите "Брюксел" и "Цариградско шосе".

Приоритетно се почистват улици, по които се движи градският транспорт, и основни улици в кварталите, както и улици на които има болници, детски градини и училища. Улици в кварталите към момента се почистват в районите "Възраждане", Кремиковци", "Панчарево", "Младост", "Красно село" и "Подуяне".