Трима младежи пострадаха край Гоце Делчев, след като автомобил „BMW" излетя от пътя и падна в река.

Пътният инцидент станал около 40 минути след полунощ между селата Господинци и разклона за с. Буково.

На десен завой водачът на колата - 27-годишният И.Н. от с. Доброплодно, загубил контрол над автомобила, излязъл от пътя, преобърнал се и паднал в приток на р. Места.

В резултат на катастрофата са пострадали трима. 20-годишната Таня Дачева от гр. Аксаково, пътуваща на предната седалка до шофьора, е с фрактури на рамото и тазобедрената става. Возещият се на задната седалка Ивайло Иванов на 27 години от с. Доброплодно е със счупено ребро.

Първите двама пострадали са прегледани в болницата в Гоце Делчев, след което към 06.00 часа тази сутрин са транспортирани до МБАЛ - Благоевград. Към 07.30 часа Таня Дачева бе настанена в отделението по ортопедия, а Ивайло Иванов - в хирургията. Третият пострадал-21-годишният Д.С. от с. Горичене, община Шабла, е с комоцио, настанен е в болницата в Гоце Делчев.

Водачът на автомобила е без сериозни наранявания. Четиримата посрещнали Новата година в балнеоложкия курорт в с. Огняново и тръгнали на дискотека в Банско. След като паднали в реката получили хипотермия.